Sastojci
1 kg brasna
1 kesica instant kvasac
1 kasicica secera
1 kasicica soli
100mk ulja
1.5 casa mleka
1.5 casa mineralne vode
1 jaje
Fil:
200gr dimljeni kackavalj
200gr salame
1 jaje
kecap
prsute,i sudzuka ..
+ 1 jaje za premaz,so,ulje
Priprema
U brasno sipati kvasac i navedene sastojke i zamesiti glatko testo.Ostaviti ga da nadolazi.
Kada se testo bude udvostrucilo,podeliti ga na 10 loptica.Od svake rasukati sto tanju koru.Filovati do pola,pa preklopiti i krajeve pritisnuti viljuskom.
Redjati ih u predhodno podmazan i brasnom posut pleh.
Fil:Umutiti jaja,dodati kecap lepo promesati,pa dodati rendani kackavalj,i parizer.Sudzuk i prsut(kolicina po zelji) sitno iseckati i dodati u fil.
Gotove pancerote premazati umucenim jajetom i koje smo dodali malo ulja i soli.Peci na 250 stepeni dok ne porumeni.